Περί του DelSurvey

To DelSurvey είναι ένα τοπογραφικό πρόγραμμα που παράλληλα με τα σχεδιαστικά προγράμματα Autocad, ZWCAD και GstarCAD μπορεί να εκτελέσει όλες τις τοπογραφικές και φωτοερμηνευτικές εργασίες.

 Ξεκινώντας από τη συλλογή των παρατηρήσεων στο πεδίο έως και την τελική απόδοση της φυσικής γήινης επιφάνειας στο σχέδιο το DelSurvey μέσω των εφαρμογών του επεξεργάζεται, ελέγχει, μετατρέπει και υπολογίζει όλα εκείνα τα στοιχεία που μας επιτρέπουν να αποδώσουμε και να ερμηνεύσουμε το έδαφος σε σχέδιο.

Γιατί το DelSurvey

To DelSurvey είναι ένα εύχρηστο πρόγραμμα, άριστα εργονομικά σχεδιασμένο που η κάθε εφαρμογή του, μέσω των φιλικών menu που διαθέτει, είναι άμεσα προσβάσιμη. Σε κάθε βήμα των διαδικασιών παρέχεται αντίστοιχη λεπτομερή βοήθεια σχετικά με τη λειτουργία της. Η εφαρμογή DelSurveyCad εργάζεται με τα σχεδιαστικά λογισμικά Autocad, ZWCAD και GstarCAD τα οποία οι περισσότεροι Μηχανικοί εμπιστεύονται για τη σύνταξη των σχεδίων τους.

Εκδόσεις-εφαρμογές του DelSurvey

Το DelSurvey διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις προκειμένω να προσφέρει συγκεκριμένες λειτουργίες και εργαλεία προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε μηχανικού, ελαχιστοποιώντας το κόστος της χρήσης του

Εκδόσεις DelSurvey

Εφαρμογές DelSurvey Cad

* Το DelGeoRaster συμπεριλαμβάνεται στην έκδοση DelSurveyCad for Autocad ενώς για τις εκδόσεις ZWCAD και GstarCad αποτελεί επιπρόσθετη εφαρμογή.

Τιμοκατάλογος του DelSurvey Professional

Αναλυτικά για τις τιμές διάθεσης και τις εκδόσεις του προγράμματος DelSurvey μπορείτε  να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα DelSurvey Shop

Με κάθε αγορά του προγράμματος εκδόσεων Professional, όπως οι εκδόσεις DelSurvey Pro for Autocad, DelSurvey Prof or ZWCAD και DelSurvey Pro for GstarCad, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης κλειδιού USB HASP, έτσι ώστε το πρόγραμμα να μπορεί να εγκατασταθεί σε όσους Η/Υ επιθυμούμε και να χρησιμοποιείται μόνο στον Η/Υ που φέρει το USB hasp. Επιπρόσθετα με κάθε αγορά, οποιασδήποτε έκδοσης του DelSurvey, προσφέρεται για ένα έτος δωρεάν η υπηρεσία της βασικής υποστήριξης.

Ειδικές τιμές για εκπαιδευτική χρήση του προγράμματος και για νέους μηχανικούς

Το λογισμικό DelSurvey μπορεί να λειτουργήσει και με συνδρομητική άδεια (πλην της μόνιμης), με ενοικίαση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (άνω του ενός μήνα)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο
e-mail: support.delsurvey@gmail.com

Εγγραφείτε στη λίστα ενημερώσεων – προσφορών για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις ειδικές προσφορές μας